Tietosuojaseloste

Arvostamme vierailuasi verkkosivuillamme ja että osoitat kiinnostusta tuotteitamme kohtaan. Haluamme sinun tuntevan olosi turvalliseksi vieraillessasi verkkosivuillamme varmistamalla, että rekisterinpitäjänä käsittelemme henkilötietojasi turvallisesti.

Olemme sitoutuneita suojaamaan yksityisyytesi. Voit vierailla suurimmalla osalla verkkosivuistamme antamatta meille mitään tietoja itsestäsi. Joskus tarvitsemme kuitenkin tietoja tarjotaksemme sinulle pyytämiäsi palveluja, ja tämä tietosuojaseloste antaa tietoa henkilötietojen keräämisestä ja käytöstä tällaisissa tilanteissa. 

Henkilötietojen kerääminen: 
Keräämme myös tietoja laitteistostasi ja ohjelmistostasi. Nämä tiedot voivat sisältää: IP-osoitteen, selaintyypin, käyttöjärjestelmän, verkkotunnuksen, vierailuajan ja viittaavien verkkosivujen osoitteet. Näitä tietoja käytetään palvelun ylläpitoon, palvelun laadun ylläpitämiseen ja yleisten tilastojen keräämiseen verkkosivumme käytöstä.  

Henkilötietojen käyttäminen: 
Henkilötietoja käytetään: 
  • Varmistamaan, että verkkosivu vastaa tarpeitasi.
  • Toimittamaan tuotteita ja palveluita, kuten uutiskirjeitä, erikoistarjouksia ja muuta pyytämääsi tai ostamaasi tietoa. 
  • Auttamaan meitä luomaan ja julkaisemaan sinulle sopivaa sisältöä. 
  • Tiedottamaan sinulle uusista tuotteista, erikoistarjouksista, päivitetyistä tiedoista ja muista uusista palveluista, jos toivot vastaanottavasi vastaavia tietoja.
Henkilötietojen käsittely 
Kun rekisteröidyt palveluumme tai muutoin luovutat meille henkilökohtaisia tietoja, ei tietojasi luovuteta palvelun ulkopuolelle kolmansille osapuolille ilman lupaasi, lukuun ottamatta jo mainittuja rajoitettuja poikkeuksia. Tietoja käytetään ainoastaan edellä mainittuihin tarkoituksiin. Jos rekisteröidyt palveluumme, kerrot myös jos ja miten toivot meidän kommunikoivan kanssasi. 
 
Henkilötietojen oikaiseminen
Tarjoamme sinulle keinot varmistaaksesi, että henkilötietosi ovat oikeita ja ajan tasalla. Jos rekisteröidyt verkkosivuillamme, sinulla on aina kattava yleiskatsaus tilauksestasi.